Wachtwoord vergeten

Assortiment

Test voor HIV per 10 stuks

De CLEARTEST® HIV 1.2 Rapid Test is een snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve detectie van antilichamen tegen humaan immunodeficiëntievirus (HIV) type 1 en type 2 in menselijk volbloed, serum of plasma als hulpmiddel bij de diagnose van HIV-infectie. De test is uitsluitend bedoeld voor professioneel in-vitrodiagnostisch gebruik.

Humaan immunodeficiëntievirus (HIV)-infectie is wereldwijd een belangrijke oorzaak van morbiditeit en mortaliteit, waarbij de meeste gevallen worden waargenomen in Afrika ten zuiden van de Sahara. Verschillende virustypen worden gegroepeerd onder de term HIV, waaronder HIV type 1 (HIV-1) en HIV-2, waarbij HIV-1 vaker voorkomt en pathogener is dan HIV-2 en dus verantwoordelijk is voor het grootste deel van de wereldwijde pandemie. Het hiv-virus is een retrovirus dat in staat is een DNA-kopie van het virale genoom in het DNA van de gastheercel te integreren.

De test werkt op basis van latexconjugaat en verschillende recombinante HIV-eiwitten en biedt selectieve detectie van antilichamen tegen HIV 1.2.

+ Lees meer
Test voor HIV per 10 stuks
Cleartest HIV test                 10stuks C3 1017 Cleartest HIV test 10stuks € 38,96 Incl. BTW Registreer of login om te kunnen winkelen.