OPGELET! Zaterdag 20 juli uitzonderljk gesloten.
Zomerverlof vanaf 27/07/2024 tem 10/08/2024.
Bestellingen na 16u op 26/07 zullen pas 12 augustus kunnen verstuurd worden!
Wachtwoord vergeten

Assortiment

SteriTec Wash-Checks testers voor Disinfector

SteriTec

De Wash-Checks test is een eenvoudig te gebruiken, voorbereide test voor het bepalen van de effectiviteit van de wasfase van een ziekenhuiswas-/desinfector. De test wordt in een SteriTec Wash-Checks-houder geplaatst, zodat deze gemakkelijk in de waskamer kan worden geplaatst.

Wash Checks controleren de effectiviteit van uw wasmachine- en wasmiddelsysteem. Ze hebben testvuil bij zich die is ontworpen om parallel te lopen met het verwijderen van bloed en weefsel uit chirurgische instrumenten. Wanneer de reinigingsomstandigheden effectief zijn, wordt het testvuil volledig opgelost en verwijderd. Als er onvoldoende tijd, temperatuur, wasmiddelconcentratie, sproeiarmwerking of enzyminwerking optreedt, blijft er een rood residu achter. Wanneer de reinigingsomstandigheden effectief zijn, wordt het testvuil op de test opgelost. Bij onvoldoende tijd, temperatuur, wasmiddelconcentratie, sproeiarmwerking of enzyminwerking blijft er een rood residu achter.

+ Lees meer
SteriTec Wash-Checks testers voor Disinfector
Getinge SteriTec Wash-Checks testers voor Disinfector  100st WC 101 Getinge SteriTec Wash-Checks testers voor Disinfector 100st € 181,40 Incl. BTW Registreer of login om te kunnen winkelen.
Getinge SteriTec Wash-Check holder inox voor Disinfector 1st WC 102 Getinge SteriTec Wash-Check holder inox voor Disinfector 1st € 210,26 Incl. BTW Registreer of login om te kunnen winkelen.