Wachtwoord vergeten

Assortiment

STERIM WASH Control en CLEAN Control test

STERIM

Een moderne test om het machinale wasproces in een desinfector te controleren. Het controleert de effectiviteit van het wassen op vier vlakken tegelijk. Te plaatsen in een RVS houder.

De wascontroleteststrip bevat een indicatorstof die twee soorten eiwitten bevat, donkerrood gekleurd, die bloedbesmetting simuleren. Nadat de test in een speciale framehouder is geplaatst, wordt deze in de wasstraat geplaatst - op een plaats die als het moeilijkst toegankelijk wordt beschouwd. Na voltooiing van de cyclus wordt de effectiviteit van het verwijderen van de indicatorstof uit de teststrip beoordeeld. De volledige afwezigheid ervan op de test bevestigt de effectiviteit van wassen.

+ Lees meer
STERIM WASH Control en CLEAN Control test
STERIM Wash Control test 100st WCS100 STERIM Wash Control test 100st € 82,89 Incl. BTW Registreer of login om te kunnen winkelen.
STERIM Clean Control test 100st CCS100 STERIM Clean Control test 100st € 57,48 Incl. BTW Registreer of login om te kunnen winkelen.
STERIM holder for WASH Control test             1st WCH STERIM holder for WASH Control test 1st € 107,69 Incl. BTW Registreer of login om te kunnen winkelen.