Wachtwoord vergeten

Assortiment

Woodslamp vergrootglas UV licht voor huidanalyse

De Wood-lamp is een diagnostische UV lamp, die wordt gebruikt voor beoordeling en onderzoek van huidveranderingen en huidziekten. De lichte, compacte Wood-lamp is zeer robuust en is zowel geschikt voor gebruik in de artsenpraktijk als bij huisbezoeken voor een huidanalyse.

De Wood-lamp kan worden gebruikt voor de beoordeling van dermatosen die kenmerkende fluorescentie vertonen, voor onderzoek van vitiligo, en voor de beoordeling van bepaalde soorten huidkanker. De speciale blacklight lamp verklapt elk huidtype zonder enige moeite. UV-licht is onzichtbaar voor het oog.

De Woodlamp is een apparaat waarmee we de huid gaan analyseren. Deze Woodlamp wordt gebruikt voor de beoordeling van de huid toestand en huidtype. Ook gaat het uit op onderzoek van huidveranderingen en huidziekten. De Woodlamp geeft een betrouwbaar beeld van hoe de toestand van de huid is op moment van onderzoek. Het wordt gebruikt bij een gelaatsverzorging om de huid goed en juist te kunnen verzorgen. Op de Woodlamp is een kleurencode aanwezig dat aangeeft wat voor huid de klant heeft. Bij de Woodlamp is ook een zwarte kap aanwezig. Dit is voor de verbinding tussen uw klant en de Woodlamp donker te maken. Zo kan er een goede analyse gebeuren.

  • afmeting 30x21x7cm
  • Diagnostische lamp met ultraviolet licht
  • Met kleurgecodeerde legenda
  • Met manchet voor verduistering
+ Lees meer
Woodslamp vergrootglas UV licht voor huidanalyse
    toon meer foto's
Ultra violet licht met vergrootglas (woodslamp)      1st A004892 Ultra violet licht met vergrootglas (woodslamp) 1st
wood's lamp met netsnoer
€ 87,85 Incl. BTW Registreer of login om te kunnen winkelen.