Wachtwoord vergeten

Assortiment

Swann Morton stitch cutter standard and long

Swann-Morton

De Stitch Cutters van Swann Morton zijn geschikt om op een eenvoudige manier hechtingen te verwijderen. De mesjes van Swann Morton zijn de meest gebruikte mesjes vanwege de hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn gemaakt van eerste kwaliteit carbon staal en voldoen aan de hoogste eisen. Deze steriele Stitchcutters zijn voorzien van een afgeronde punt. Deze zorgt ervoor dat er geen schade aan de huid ontstaat terwijl de chirurgische rand de hechting snijdt met minimale weerstand. Deze steeksnijder heeft geen handvat of heft nodig en kan dus rechtstreeks tussen de vingers gebruikt worden. Op die manier verwijdert u op een eenvoudige en snelle manier een hechting.

 • Steriel en per stuk verpakt in een doosje van 100 stuks.
 • Gesteriliseerd d.m.v. Gamma straling
 • Koolstofstaal
 • Afgeronde punt voor gebruikscomfort
 • Scalpel lengte: 65mm
+ Lees meer
Swann Morton stitch cutter standard and long
Stitch cutter Swann-Morton steriel standard      100st 0420 Stitch cutter Swann-Morton steriel standard 100st € 19,70 Incl. BTW Registreer of login om te kunnen winkelen.
Stitch cutter Swann-Morton steriel extra lang     100st 0421 Stitch cutter Swann-Morton steriel extra lang 100st € 37,61 Incl. BTW Registreer of login om te kunnen winkelen.