Wachtwoord vergeten

Assortiment

Medline redon gesloten wonddrainagesysteem

Medline

Medline‘s Peervormig Reservoir is een essentieel onderdeel van een gesloten wonddrainagesysteem dat gebruikt wordt om wondgenezing te bevorderen door afscheiding en wondvocht van een chirurgische wond af te voeren. Elk product biedt zowel continue afzuigdruk als een container voor het opvangen van vloeistof.

Het Siliconen Peervormige Reservoir maakt het makkelijk om het soort en de hoeveelheid vocht te zien, dankzij de transparante siliconen wanden met schaalverdeling. Daarnaast helpt de patiëntpoort terugstroom van vocht naar de patiënt te voorkomen, dankzij de terugslagklep.

Om de mobiliteit van de patiënt in de instelling te vergroten en het herstel te verbeteren, kan het reservoir eenvoudig aan een rolstoel of patiëntenbed worden bevestigd met behulp van de meegeleverde universele haak. Ten slotte neemt het product het risico weg dat zorgverleners worden blootgesteld aan bloed bij het verwijderen en weggooien van het reservoir vanwege de disposable poort met een schroefdop die rechtstreeks op een disposable zak kan worden aangesloten.

Om aan verschillende behoeften voor wonddrainage te voldoen is ons peervormig reservoir verkrijgbaar in drie formaten: 100 cc/ml, 200 cc/ml en 400 cc/ml. Het volume van elk peervormig reservoir heeft ook invloed op het drukniveau, wat direct in verband staat met de klinische procedure.

Het Siliconen Peervormig Reservoir is onderdeel van Medline's Gesloten Wonddrainage assortiment, dat ook opvangzakken en siliconen drains bevat.

+ Lees meer
Medline redon gesloten wonddrainagesysteem
Medline redon peervormig reservoir silicone 100ml     10st DYNJWE1305 Medline redon peervormig reservoir silicone 100ml 10st
1 connection - gesloten wonddrainagesysteem, wond afvoersysteem
€ 63,53 Incl. BTW Registreer of login om te kunnen winkelen.
Medline redon peervormig reservoir silicone 200ml      10st DYNJWE2000 Medline redon peervormig reservoir silicone 200ml 10st
1 connection - gesloten wonddrainagesysteem, wond afvoersysteem
€ 85,21 Incl. BTW Registreer of login om te kunnen winkelen.
Medline redon peervormig reservoir silicone 400ml    10st DYNJWE1000 Medline redon peervormig reservoir silicone 400ml 10st
2 connections - gesloten wonddrainagesysteem, wond afvoersysteem
€ 130,56 Incl. BTW Registreer of login om te kunnen winkelen.