Wachtwoord vergeten

Assortiment

Medline Patientenvest lange mouwen

Medline

Medline‘s Essential Disposable Warm-up Jacket met Lange Mouwen is ontworpen om uw personeel te beschermen tegen lichte vloeistof spatten, warm te houden en er professioneel uit te zien op de koelere plekken van de zorginstelling of in de OK.

Onze 40-gsm SMS stof is zeer vloeistofbestendig en ademend, omdat het zich aanpast aan omgevingsfactoren door te zorgen voor dynamische koeling en vochtregulatie. Voor meer comfort, en om te voorkomen dat de mouwen oprollen, heeft de jas een tricot kraag en manchetten. Verder heeft de jas drie handige zakken.

Om de jas gemakkelijk aan te kunnen trekken heeft het drie knopen. Het product is verkrijgbaar in een groot aantal maten, van S tot XL.

De Essential Disposable Warm-up Jacket met Lange Mouwen is onderdeel van Medline‘s bredere assortiment van disposable beschermende kleding, dat bijdraagt aan de bescherming en het comfort van uw personeel.

+ Lees meer
Medline Patientenvest lange mouwen
Medline omloopjesje M lang mouw Blauw niet steriel      30st NONERP600M Medline omloopjesje M lang mouw Blauw niet steriel 30st
Jacket non woven 40gsm sms materiaal
€ 39,14 Incl. BTW Registreer of login om te kunnen winkelen.