OPGELET! Zomerverlof vanaf 27/07/2024 tem 10/08/2024.
Bestellingen na 16u op 26/07 zullen pas 12 augustus kunnen verstuurd worden!
Wachtwoord vergeten

Assortiment

Medline Instant koud kompres

Medline's Instant Cold Pack maakt het mogelijk snel en gemakkelijk koudetherapie toe te passen. Het gebruikt een innovatieve benadering van koudetherapie en werkt door kou toe te passen op een bepaald gebied op het lichaam om de bloedcirculatie te helpen verminderen.

Dit product moet gevouwen worden om geactiveerd te worden, waardoor het personeel gemakkelijk kan helpen bij het aanzienlijk verminderen van ontstekingen en plaatselijke zwellingen die pijn veroorzaken, vooral rond een gewricht of pees.

Elke pack heeft een non-woven stofachtige voering, die helpt voorkomen dat de pack gaat zweten, waardoor het comfort en de bescherming tegen huidverbranding worden verhoogd. Bovendien maken de instant cold packs gebruik van een niet giftige formule op basis van een urea mengsel - een voordelige oplossing die gemakkelijk op te ruimen is - waardoor het product niet ingevroren hoeft te worden.

+ Lees meer
Medline Instant koud kompres
Cold compres Medline instant cold pack 13x19cm non-woven 1st CPACKS Cold compres Medline instant cold pack 13x19cm non-woven 1st
Bij aankoop van 24: 5% korting!
Bij aankoop van 96: 10% korting!
€ 1,40 Incl. BTW Registreer of login om te kunnen winkelen.
Cold compres Medline instant cold pack 16x24cm non-woven 1st CPACKL Cold compres Medline instant cold pack 16x24cm non-woven 1st € 1,72 Incl. BTW Registreer of login om te kunnen winkelen.