Wachtwoord vergeten

Assortiment

  • Nog niet alle producten staan op onze webshop. Vindt u een product niet meteen terug? Aarzel niet om contact op te nemen. We zoeken voor u naar hetzelfde of een gelijkaardig product.

Medline clipper scheermes handvat en oplader, scheerapparaat

De elektrische chirurgische tondeuse van Medline is met één hand goed te manoeuvreren en te controleren, dankzij de antislip stukken aan de zijkant. e tondeuse heeft een krachtige motor en is uitgebreid getest op gebruiksgemak. De universele chirurgische tondesemesjes zijn ontworpen voor het preoperatief verwijderen van haar en kan bijna overal op het lichaam gebruikt worden. Het mesje maakt snel en efficiënt scheren mogelijk terwijl tegelijkertijd de huid van de patiënt beschermt wordt. Dit multi-purpose chirurgische mesje is niet steriel en disposable en kan gebruikt worden met Medline's chirurgische tondeuse. Deze disposable toebehoren kunnen eenvoudig op de tondeuse vastgezet of losgemaakt worden, welke met behulp van de handige uitlijningstekens stevig vast zitten. Bij het gebruiken van een elektrische tondeuse in plaats van een scheermes blijft de huidintegriteit bewaard en worden sneetjes voorkomen.
    toon meer foto's
DYND70800EU Medline clipper scheermes hanvat en oplader zonder opzetstuk - € 43.5 Registreer of login om te kunnen winkelen.
CUB1 Medline clippermesjes Universeel opzetstuk grijs 50st - € 108.24 Registreer of login om te kunnen winkelen.