OPGELET! Zomerverlof vanaf 27/07/2024 tem 10/08/2024.
Bestellingen na 16u op 26/07 zullen pas 12 augustus kunnen verstuurd worden!
Wachtwoord vergeten

Assortiment

Hydrotac hydrofiele schuimverband met een netvormige hydrogellaag

Hartmann

Hydrotac schuimverband met aan de wondzijde een netvormige hydrogellaag en waterdampdoorlatende, vocht- en kiemdichte polyurethaan afdeklaag, het absorberende schuim neemt overvloedig wondexsudaat snel op zonder de wond uit te drogen, bij relatief droge wonden geeft het hydrogel vocht af en ondersteunt de opbouw en handhaving van het vochtige wondmilieu, het wondverband is zacht en soepel, beschikt over een goede polsterwerking en kan bijna pijnloos verwijderd worden zonder enig residu achter te laten, ook met kleefrand verkrijgbaar.

HydroTac

Is de versie zonder border. De zelfklevende eigenschappen maken HydroTac gemakkelijk aan te brengen, voor een langdurige fixatie moeten geschikte producten gebruikt worden zoals hypoallergene fixatiepleisters of -verbanden. Geschikt voor licht tot matig exsuderende wonden tijdens de granulatie- en epithelisatiefase.

HydroTac® comfort

Is de versie met border. HydroTac Comfort heeft een zelfklevende rand, er zijn geen andere materialen nodig om het verband te fixeren.

Geschikt voor licht tot matig exsuderende wonden tijdens de granulatie- en epithelisatiefase.
+ Lees meer
Hydrotac hydrofiele schuimverband met een netvormige hydrogellaag
HYDROTAC hydrofiel schuimverband steriel 10x10cm       10st 685832 HYDROTAC hydrofiel schuimverband steriel 10x10cm 10st € 37,37 Incl. BTW Registreer of login om te kunnen winkelen.
HYDROTAC comfort hydrofiel schuimverband steriel 8x8cm 10st 685810 HYDROTAC comfort hydrofiel schuimverband steriel 8x8cm 10st € 23,91 Incl. BTW Registreer of login om te kunnen winkelen.