Wachtwoord vergeten

Assortiment

Eycopad oogkompres

Hartmann

Eycopad oogcompres is een zacht kompres van katoen met een omhulsel van gaas. Het biedt zachte bescherming bij letsel in en rondom het oog.

Voordelen:

  • Hoog absorptievermogen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Zacht, comfortabel voor de patiënt
  • Economisch
  • Beschermt de wond
  • Zowel in een steriele als in een niet-steriele uitvoering leverbaar

Eigenschappen:

Eycopad® is een zacht kompres van katoen met een omhulsel van gaas. Het kompres is daardoor uitermate zacht en beschikt over een hoog absorptievermogen. Het gaas voorkomt dat het kompres pluist. Eycopad® dient voornamelijk ter bescherming van vochtige wonden in en rondom het oog.

Materiaal:

Het kompres is gemaakt van 100% katoen. Het bestaat uit een omhulsel van 24-draads gaas dat is gevuld met katoen. De niet-steriele versie is geclassificeerd als medisch hulpmiddel klasse I, niet-steriel. De steriele versie is geclassificeerd als medisch hulpmiddel klasse I, steriel.

Indicatie en aanbrenging:

Te gebruiken als oogverband. Kan ook als oorverband worden gebruikt. Contra-indicaties: niet bekend.

+ Lees meer
Eycopad oogkompres
    toon meer foto's
Oogkompres EYCOPAD 56x70mm steriel afzonderlijk verpak  25st 415540 Oogkompres EYCOPAD 56x70mm steriel afzonderlijk verpak 25st € 10,46 Incl. BTW Registreer of login om te kunnen winkelen.
Oogkompres EYCOPAD 70x85mm steriel afzonderlijk verpakt 25st 417540 Oogkompres EYCOPAD 70x85mm steriel afzonderlijk verpakt 25st € 10,73 Incl. BTW Registreer of login om te kunnen winkelen.