Wachtwoord vergeten

Assortiment

Ekg harnas voor precordiale ekg afname (tapuz integral belt)

LevMed

Deze Levmed ECG belt vereenvoudigt het ecg-onderzoek en kan je gebruiken om uw klassieke kabel met wegwerp electroden te vervangen. Het biedt de patient een hoog patiëntencomfort. De band sluit mooi aan op het lichaam door het flexibele materiaal. Hierdoor kan u veel tijd besparen tegenover de klassieke methode.

Het ECG-onderzoek met een ECG elektrodenband biedt veel voordelen. Door de fixatie van de armen bij de patiënt is het onderzoek rustiger uit te voeren en kunnen bewegingsartefacten worden verminderd. Dit leidt tot een vereenvoudigde evaluatie en interpretatie van de ECG-registratie.

Er bestaan twee uitvoeringen. Eén met geintegreerde aansluitkabel en één met drukknoppen systeem.

ECG gordel met geintegreerde aansluitkabel

Deze gordel kan je rechtstreeks aansluiten op jouw ECG toestel door de geintegreerde aansluitkalbel. Let wel op! Deze geintegreerde aansluitkabel moet wel compatibel zijn met jouw ecg toestel(Dedicated). Volgende merken zijn compatible: Nihon Kodhen / Welch Allyn / Fukuda / Bionet / Cardioline / Custo-med. Indien u een ander merk heeft gelive contact op te nemen en ons het merk en ref van uw toestel door te geven.

Dit harnas is beschikbaar in een versie met STRAPS of met HANDLES

 

ECG gordel met drukknoppen systeem

Deze gordel kan je aansluiten met je bestaande ECG kabel van je toestel zelf. Hierdoor is deze uitvoering compatibel met alle 12-kanaals ECG-apparaten. Bij het ecg worden twee soorten snap-on adaptors geleverd. Een voor 4mm (6 stuks) en andere voor 3mm (6 stuks) banana aansluiting. Let dus op om de juiste adaptors te gebruiken.

Dit harnas is ook beschikbaar in een versie met STRAPS of met HANDLES

+ Lees meer
Ekg harnas voor precordiale ekg afname (tapuz integral belt)
Ekg harnas met STRAPS en geintegreerde aansluitkabel A012746 Ekg harnas met STRAPS en geintegreerde aansluitkabel
tapuz integral belt
€ 573,85 Incl. BTW Registreer of login om te kunnen winkelen.
Ekg harnas met HANDLES en geintegreerde aansluitkabel A027996 Ekg harnas met HANDLES en geintegreerde aansluitkabel
tapuz integral belt
€ 538,45 Incl. BTW Registreer of login om te kunnen winkelen.
Ekg harnas met STRAPS en 6 clip connectors (drukknoppen) A027044 Ekg harnas met STRAPS en 6 clip connectors (drukknoppen)
ECG kabel van toestel zelf kan gebruikt worden om ECG belt aan te sluiten en dus universeel compatibel met 12-kanaals ECG-apparaten
€ 459,80 Incl. BTW Registreer of login om te kunnen winkelen.
Ekg harnas met HANDLES en 6 clip connectors (drukknoppen) A026178 Ekg harnas met HANDLES en 6 clip connectors (drukknoppen)
ECG kabel van toestel zelf kan gebruikt worden om ECG belt aan te sluiten en dus universeel compatibel met 12-kanaals ECG-apparaten
€ 459,80 Incl. BTW Registreer of login om te kunnen winkelen.