Wachtwoord vergeten

Assortiment

  • Nog niet alle producten staan op onze webshop. Vindt u een product niet meteen terug? Aarzel niet om contact op te nemen. We zoeken voor u naar hetzelfde of een gelijkaardig product.

Stethoscoop Littmann Master Classic II Veterinary

"Akoestiche topkwaliteit in ergonomische design. Ongekende efficiente ausculatie voor een stethoscoop voor dagelijks gebruik. De traditionele kelk-en membraanfunctie zijn samengevoegd in het enkelzijdige ""Master"" borststuk Lage frequentie observatie verkrijgt u door middel van een lichte contactdruk op het borststuk, terwijl hoge frequentie observatie juist met een stevige contactdruk verkregen wordt. Zodoende heeft u een nauwkeurige en efficiente auscultatie zonder het borststuk te bewegen. Het gegoten borststuk verzekert langdurig probleemloos gebruik en is beschermd met een anti-kraslaag tegen beschadigingen bij normaal dagelijks gebruik. VERLENGDE LYRE 82CM"
A022981 stethoscoop 3M Littmann Master Classic II Veterinary verlengd 82cm marineblauw - 1st. € 109.23 Registreer of login om te kunnen winkelen.