Wachtwoord vergeten

Assortiment

  • Nog niet alle producten staan op onze webshop. Vindt u een product niet meteen terug? Aarzel niet om contact op te nemen. We zoeken voor u naar hetzelfde of een gelijkaardig product.

Stethoscoop Littmann Master Classic II S.E

"Akoestiche topkwaliteit in ergonomische design. Ongekende efficiente ausculatie voor een stethoscoop voor dagelijks gebruik. De traditionele kelk-en membraanfunctie zijn samengevoegd in het enkelzijdige ""Master"" borststuk. Lage frequentie observatie verkrijgt u door middel van een lichte contactdruk op het borststuk, terwijl hoge frequentie observatie juist met een stevige contactdruk verkregen wordt. Zodoende heeft u een nauwkeurige en efficiente auscultatie zonder het borststuk te bewegen. Het gegoten borststuk verzekert langdurig probleemloos gebruik en is beschermd met een anti-kraslaag tegen beschadigingen bij normaal dagelijks gebruik."
    toon meer foto's
A018767 stethoscoop 3M Littmann Master Classic II bordeaux - 1st.
Bij aankoop van 1 stuks: 30% korting!
€ 109.23 Registreer of login om te kunnen winkelen.
A018768 stethoscoop 3M Littmann Master Classic II marineblauw - 1st. € 109.23 Registreer of login om te kunnen winkelen.
A018769 stethoscoop 3M Littmann Master Classic II caraibisch blauw - 1st. € 109.23 Registreer of login om te kunnen winkelen.
A023153 Stethoscoop 3M Littmann Master Classic II marineblauw - ST € 109.23 Registreer of login om te kunnen winkelen.