Wachtwoord vergeten

Assortiment

  • Nog niet alle producten staan op onze webshop. Vindt u een product niet meteen terug? Aarzel niet om contact op te nemen. We zoeken voor u naar hetzelfde of een gelijkaardig product.

Stethoscoop Littmann Master cardiology

"De ultieme akoestische stethoscoop. Met het gepatenteerde enkelzijdige ""Master"" borststuk kunt u zowel de laag-als hoogfrequente tonen ausculteren zonder het borststuk van plaats te verwisselen of om te draaien. De stethoscoop bestaat uit een handvervaardigd, roestvrij stalen borststuk met een geintegreerde dubbele slang en een lichtgewicht beugel voor optimaal comfort. Met de speciale adapter kunt u de stethoscoop ook gebruiken voor pediatrische toepassingen en op moeilijk te ausculteren plaatsen. De stethoscoop wordt geleverd met dubbel ver1st.elbare bladveer, anti-koude ring en gepatenteerde 3M Littmann soft sealing oordopjes speciaal voor cardiologen, longartsen en interni1st.en en voor al diegenen die de allerhoog1st.e eisen 1st.ellen aan een jui1st.e, zeer nauwkeurige akoe1st.ische weergave."
    toon meer foto's
A018623 stethoscoop 3M Littmann Master Cardiology bordeaux - 1st. € 186.87 Registreer of login om te kunnen winkelen.
A018624 stethoscoop 3M Littmann Master Cardiology marineblauw - 1st. € 217.87 Registreer of login om te kunnen winkelen.
A018626 stethoscoop 3M Littmann Master Cardiology pruim - 1st. € 184.28 Registreer of login om te kunnen winkelen.
A024285 stethoscoop 3M Littmann Master Cardiology Special Black edition - 1st. € 202.85 Registreer of login om te kunnen winkelen.